maanantai 26. syyskuuta 2011

Villisikaa Porterissa

Pakastimesta löytyi vielä pieni villisian palanen, johon olin päälle kirjoittanut "kastike". Aikaa ei ollut kamalasti ruuanlaittoon, joten nopeutin kastikkeen valmistumista pilkkomalla lihan ihan pieniksi suikaleiksi.

nokare voita
400 g villisikaa
1 sipuli
1 porkkana
4 katajanmarjaa
6 musta- ja valkopippuria kumpaakin (sattui tulemaan tuon verran)
suolaa
puoli pulloa Porteria
1-2 dl vettä

Kuullota sipulit ja ruskista liha voissa. Lisää porkkanat, mausteet ja nesteet ja anna lihan hautua padassa vajaa puoli tuntia, suunnilleen saman ajan mitä perunat kiehuvat muussia varten. Tarjoa muussia ja puolukkasurvosta kaverina. Tätä ruokaa lapset söivät niin innoissaan, että vähän jo epäilin että loppuiko ruoka kesken.

Ei kommentteja: